Hjem Job Kontakt

Kvalitet og fødevaresikkerhed

Belly Blocks

Kvalitet og fødevaresikkerhed har topprioritet

Som en ansvarlig fødevarevirksomhed har kvalitet og fødevaresikkerhed topprioritet hos Tican gennem hele værdikæden fra modtagelse af dyr til slagtning til forædling, salg og levering.

Det er Ticans mål at være blandt verdens førende inden for fødevaresikkerhed og kvalitet, og arbejdet med at opfylde denne ambition har høj prioritet. Vi arbejder aktivt med HACCP-systemer for at optimere fødevaresikkerheden fra kvalitetskontrol af råvarer og produktionsprocesser til uddannelse af medarbejderne i fødevaresikkerhed og effektive ledelsessystemer.

Altid et skridt foran

Vores tilgang til kvalitet og fødevaresikkerhed er proaktiv. Derfor scanner vi hele tiden horisonten for nye udviklinger på området både lovgivningsmæssigt og teknologisk, så vi kan være med til at sætte standarden og være på forkant med kundernes forventninger. Det handler ikke kun om at kontrollere, at varen er i orden, når den forlader virksomheden. Kvalitetskontrollen dækker alle funktioner i virksomheden og stiller skarpt på alle de parametre og processer, der har indvirkning på kvaliteten, herunder også kvalitet i kundeservice og samarbejde.

Lever op til de højeste standarder

Som leverandør til de mest krævende markeder er det naturligvis afgørende, at vi til hver en tid kan opretholde vores autorisationer til tredjelande, samt vores certificeringer generelt. Det gør vi ved at have et egenkontrolsystem, der sikrer, at vi overholder de specificerede krav, som de enkelte lande stiller. Vi har egen kvalitetsafdeling og laboratorie, der har ansvar for egenkontrolsystemet, der omfatter alt fra rengøring før produktionsstart til hygiejnekontrol under produktion, overvågning af kritiske kontrolpunkter m.v.

Du er altid velkommen til at kontakte Tican på:

+45 9919 2300

tican@tican.dk

Se certifikater GRMS BRC
Se Fødevarestyrelsens
smiley-rapporter:
Smiley
Copyright Tican A/S 2012 © - Produceret af Kathart Interactive A/S - Privatlivspolitik