Hjem Job Kontakt

Samarbejde

Samarbejde

Strategiske partnerskaber

Et tæt og tillidsfuldt samarbejde og stor lydhørhed over for kundernes ønsker er områder, hvor Tican sætter alt ind på at gøre en forskel. En af Ticans ledelsesværdier er at være proaktiv, og det gælder i høj grad for vores samarbejdsrelationer. Vi arbejder derfor målrettet på at skabe langvarige strategiske partnerskaber med vores kunder ved at være proaktive i alt, hvad vi gør. Ticans størrelse gør det muligt for os at kommunikere hurtigt og direkte mellem kundens ønsker og produktionen for at sikre effektiv levering.

Merværdi i produkter og service

I Tican arbejder vi hårdt på hele tiden at have fingeren på pulsen, når det gælder ændringer i forbrugernes ønsker og vaner, så vi kan levere lige præcis det, der er brug for på det enkelte marked.

Medarbejderne hos Tican sætter en ære i at forstå og opfylde kundernes forventninger og er altid klar til at gøre det ekstra, der skal til, når kunden har et helt særligt ønske, eller der skal leveres hurtigt. 

Medarb. med telefon - widget

Vi er altid klar til at gøre
lidt ekstra

Tican er ikke blot en leverandør, men en partner. Gennem proaktivt samarbejde ønsker Tican at bidrage til udviklingen af vores kunders forretning.

 

People 15

Fremstillet med stolthed

Ticans ca. 1.100 medarbejdere er klar til at fremstille dit næste produkt. Vi sørger for, at produkterne hver eneste gang lever fuldstændigt op til vore kunders forventninger.

Du er altid velkommen til at kontakte Tican på:

+45 9919 2300

tican@tican.dk

Se certifikater GRMS BRC
Se Fødevarestyrelsens
smiley-rapporter:
Smiley
Copyright Tican A/S 2012 © - Produceret af Kathart Interactive A/S - Privatlivspolitik