Hjem Job Kontakt

Tilbud til leverandører

Velkommen til nye leverandører

  • Velkomstbonus år 1 og år 2. Fra 1. januar 2018 byder vi velkommen med 25 øre/kg i 12 mdr. (velkomstbonus år 1) og 10 øre/kg i de næst følgende måneder (Velkomstbonus år 2). Velkomstbonus år 1 og velkomstbonus år 2 udbetales løbende med afregningen. Bemærk, at der ikke samtidig kan udbetales velkomstbonus og vækstbonus.
  • Tillæg til prøvelæs. Prøv at levere til os et par gange og få 1,20 kr./kg i tillæg for prøvelæs. Samlet tillæg til prøveleverandører oven i Ticans notering til endelig afregning.

 

Tilbud til eksisterende leverandører

  • Vækstbonus. Vækst i leverance hos leverandører med uopsagt kontrakt belønnes med 30 øre/kg for de ekstra kilo der leveres i perioden 1. januar 2018 til 31. december 2018. Vækst i leverance fastlægges ved sammenligning med produktionen i samme periode de forudgående to år. Differencen mellem produktionen i perioden i 2018 og det af de to foregående års højeste produktion udgør beregningsgrundlaget. Nyhustillæg og tilskud til renovering modregnes i vækstbonussen.

 

Velkommen hos Tican og SBPork

 

Til nye leverandører der tegner kontrakt - ydes ekstra tillæg ud over Tican og SB Porks's normale afregning, som bl.a. indeholder 80 øre/kg for restbetaling ved levering af svin og 75 øre/kg for søer samt bl.a. forskellige attraktive mængde og strukturtillæg. Tican og SB Pork's afregningsregler kan findes på dette link: /leverandoer/afregning

Disse tilbud er gældende indtil videre.

 

Kontakt os på telefon +45 22 50 41 53
eller skriv en mail stt@tican.dk

Du er altid velkommen
til at kontakte
Leverandørsupport på:

9919 2310

Skriv e-mail

Se certifikater GRMS BRC
Se Fødevarestyrelsens
smiley-rapporter:
Smiley
Copyright Tican A/S 2012 © - Produceret af Kathart Interactive A/S - Privatlivspolitik