Hjem Job Kontakt

Fødevaresikkerhed

Birgit SSOP

Som en ansvarlig fødevarevirksomhed har kvalitet og fødevaresikkerhed topprioritet hos Tican gennem hele værdikæden fra modtagelse af dyr til slagtning til forædling, salg og levering.

For at leve op til alle kunders krav og forventninger til fødevaresikkerhed arbejder alle produktionsenheder i Tican aktivt med HACCP-systemer for at optimere fødevaresikkerheden. Systemet omfatter alt fra kvalitetskontrol af råvarer og produktionsprocesser til uddannelse af medarbejderne i fødevaresikkerhed og effektive ledelsessystemer.

Næsten alle produktionsenheder i Tican har BRC, Grade A certificering.

Overholdelse af skrappe krav til hygiejne

Som leverandør til nogle af verdens mest kvalitetsbevidste markeder overholder Tican disse markeders strenge krav til hygiejne og sikkerhed. Egenkontrolsystemer sikrer, at alle krav efterleves uanset markeder, så autorisationer og certificeringer kan opretholdes. Tican's egen kvalitetsafdeling og laboratorie har ansvaret for egenkontrolsystemet.

Se vores certificeringer

Tican - specialister i svinekød

Se certifikater GRMS BRC
Se Fødevarestyrelsens
smiley-rapporter:
Smiley
Copyright Tican A/S 2012 © - Produceret af Kathart Interactive A/S