Danish boksen

DANISH Boksen skaber overblik – nu også med UK-mappe

DANISH-boksen er dit digitale ringbind – et gratis tilbud til dig, som ønsker et samlet overblik over den dokumentation der hører til DANISH- og UK-certificering ét sted.

I DANISH Boksen uploader og arkiverer du alle dine vigtige dokumenter online – så du slipper for at lede efter løsblade - og der er ingen fluer i DANISH Boksen der skider på dine papirer. DANISH Boksen er nu blevet udvidet med en UK-mappe. DANISH Boksen er et ideelt sted at samle dokumentation fra flere CHR-numre og du kan således kontrollere din dokumentation gennem specifikke og overskuelige tjeklister på CVR- og CHR-niveau.

Gør brug af tilbuddet. Det vil gøre fremtidige besøg vedrørende DANISH og UK samt kontrolbesøg fra myndigheder lettere. Det kræver lidt arbejde at komme i gang, men indsatsen er godt givet ud da mange ting vil være lettere efterfølgende. På nedenstående link finder du nærmere beskrivelse af DANISH Boksen og anvisninger vedrørende tilmelding og oprettelse, hvordan der gives adgang for rådgivere / dyrlæge etc. DANISH Boksen: Det digitale overblik for griseproducenter

 

Basisnotering uge 16
Svin 12,30 kr./kg | Søer 10,00 kr./kg