Tican_01-06-18_0237.jpg

Om os

Vi er en international fødevarevirksomhed med produktion og salg af fersk og frosset svinekød til detail- og industrikunder. Vi har specialiseret os i svineslagtning, opskæring og udbening og har stort fokus på en dynamisk og fleksibel service over for både leverandører og kunder.

Eksporten til nogle af verdens mest kvalitetsbevidste markeder garanterer, at vi konstant har fokus på kvalitet og fødevaresikkerhed.

Ud over flere hundrede standardudskæringer tilbyder vi skræddersyede udskæringer tilpasset den individuelle kundes ønsker og behov uanset marked.

Vi har en årlig produktion på 3,4 mio. grise. Det gør os til Danmarks andenstørste slagteri - og vi er i stadig vækst.


Se vores produktkatalog

Fakta om Tican/ SB Pork

Få et hurtigt indblik i hvad Tican/SB Pork er for en størrelse.

70.000

grise slagtes på ugebasis
i Thisted og Brørup

Ca. 1.000

motiverede medarbejdere
i Thisted og Brørup

Ca. 95%

eksporteres til en lang række lande

Brørup_opskæring_svinekroppe

Vores historie går helt tilbage til 1928

I 1800-tallet blev alle svin slagtet på gårdene og solgt på hjemmemarkedet. Efterhånden som driftige handelsmænd fik etableret eksport af dansk svinekød til England og Tyskland, blev det imidlertid nødvendigt for landmændene at samle slagtningerne i regionale slagtehuse.

Danmarks første andelsslagteri blev etableret i Horsens i 1887, og omkring 1930 var der intet mindre end 60 andelsslagterier i landet. I 1928 begyndte landmændene i HanHerred at planlægge deres eget slagteri, så de kunne spare transporten til Nørresundby, Skive eller Struer, der på det tidspunkt var de nærmeste slagterier.

I januar og februar 1931 åbnede både Thisted Andels-Svineslagteri og Fjerritslev Andels-Svineslagteri, og de forblev selvstændige helt indtil 1978, hvor de enedes om at gå sammen.

I den mellemliggende periode havde branchens talrige fusioner og industrialiseringen af landbruget tyndet gevaldigt ud i antallet af andelsslagterier.

Frem til i dag har Tican udviklet forretningen fra at være en lokal spiller på det nordvestjyske marked til at være en aktør på verdensmarkedet, og eksporterer til en lang række lande. 

Den 1. oktober 2011 blev Tican a.m.b.a. ændret til et A/S, og næsten 5 år senere, i marts 2016 overgik ejerskabet af Tican A/S til den tyske slagterikoncern Tönnies.

Slagteriet i Brørup, i dag SBPork, blev grundlagt i 1980 af lokale slagtermestre. Efterhånden som virksomheden voksede betydeligt gennem årerne, ønskede ejerne at sikre den fortsatte udvikling, og blev derfor enige med Tönnies i 2005 om en overtagelse. 

I dag, hvor begge slagterier er ejet af den tyske slagterikoncern Tönnies, er der etableret et solidt og tæt samarbejde mellem Tican og SBPork, til gavn for både leverandører og kunder.


Læs mere på slagtermuseet.dk

En god arbejdsplads

Vi ønsker hele tiden at forbedre vores kvalitet og effektivitet ved at have dygtige og højt motiverede medarbejdere, der får mulighed for at tage selvstændigt ansvar.

Sikkerhed på arbejdspladsen er et vigtigt fokusområde i alle henseender, og vi tager løbende en række initiativer, der er med til at forbedre sikkerheden på arbejdspladsen.

Træning og kompetenceudvikling har høj prioritet

Kravene til medarbejderne stiger konstant i takt med, at arbejdsopgaverne og organisationen bliver mere og mere kompleks. Derfor har træning og kompetenceudvikling høj prioritet.
Medarbejderne modtager obligatorisk træning i hygiejne, fødevaresikkerhed og sikkerhed på arbejdspladsen, og herudover er der tilbud om blandt andet uddannelse i sprog, læsning og skrivning samt IT.


CSR politik
Thisted_receptionen

Reduktion af miljøpåvirkninger

Fødevareproduktion og transport af fødevarer påvirker miljøet - det er uundgåeligt. Vi har et ønske om, at udvise ansvarlighed i forhold til miljøet og til stadighed nedbringe påvirkninger af miljø og forbrug af naturressourcer. Derfor har vi igennem flere år arbejdet systematisk med at reducere forbruget af ressourcer og minimere påvirkningerne af miljøet fra produktion og distribution af vores produkter.

Det sker gennem en målrettet indsats, hvor især en reduktion af CO2-udledningen fra elforbruget har været i fokus i de seneste år. Blandt andre væsentlige fokusområder i miljøarbejdet er reduktion af vandforbruget samt spildevandsrensning og -genbrug.

Thisted_natur
Tican_01-06-18_0053.jpg

Vil du være en del af Tican/SBPorks fremtid?

Du får 1.000  motiverede kollegaer. Vi er altid på udkig efter nye kolleger med lyst til en spændende fremtid i en international fødevarekoncern og med mod på at være med til at udvikle virksomheden.

For jobs i administrationen kontakt venligst HR-afdelingen via mailen job@tican.dk Vedrørende jobs i produktionen, udfyld venligst ansøgningskemaet herunder og send det efterfølgende til job@tican.dk

Du kan også sende det med alm. post til: Tican Fresh Meat A/S, Strandvejen 6, 7700 Thisted, Att.: HR-afdelingen.


Ansøgningsskema Se ledige stillinger
Basisnotering uge 50
Svin 8,70 kr/kg | Søer 6,30 kr/kg